2013 Frisurer til hver dag

Den største tendens i denne sæson i frisurer er naturen, hvor Hollywood chic er tilføjet. I år foretrækker stylister at perfektionere klassiske billeder fra fortiden i overensstemmelse med den nuværende tendens i vores tid. Desuden er brugen af ​​lyse tilbehør, som kan dekorere selv den mest beskedne frisure, velkommen.

Takket være de seneste fashionable uger i verdens modehovedstæder kan du bestemme de vigtigste trends for kvindernes frisurer 2013 for hver dag.

De mest populære i kategorien af ​​daglige frisurer var løs, lige hår i fri flyvning. Alle ved, at langt hår er perfekt kombineret med ethvert billede, hvilket giver kvindelighed og en speciel chic.

Praktisk set i alle samlinger af berømte designere kan du se klassiske haler lavet af glat hår. En anden favorit daglig frisør var en fletning. Hendes varierede variationer spænder blot fantasien, hvilket giver billedet en forførende elegance kombineret med barnlig naivitet.

Dens relevans er ikke tabt og lys, skødesløs frisørpakke, som er perfekt til både en picnic og en klubfest. I almindelighed er lidt svagere, naturligt hår og frisurer med en forsætlig virkning af uagtsomhed ved at vinde særlig popularitet i år.

Som business frisurer i 2013 tilbød stylister en perfekt kæmmet og fikseret på nakke af en flok fra halen såvel som "græsk" styling. Stilfuld og komfortabel, de er gode til et forretningsbilde og en sand forretningskvinde. En anden kontoridee er en flok i indiens stil, som nemt kan omdannes til en frisyre til en fest kun ved at dekorere med et lyst tilbehør.

En uændret tendens betragtes også som lys, romantiske krøller, der skaber et sødt marionetbillede. Faktiske asymmetriske og skråtrammede var også foreslået af stylister for dette år.